Ten Cate Theedoeken & Keukendoeken Set Blok – rood – set van 12

39.95

Artikelnummer: 8719727183416 Categorieën: ,

Beschrijving

In de keuken draait het niet alleen om eten, drinken en gezelligheid maar ook om hygiëne. Deze stijlvolle set keukentextiel met klassiek ruitpatroon van Ten Cate is altijd handig om in de keuken te hebben. De theedoeken hebben een afmeting van 65x65cm en de keukendoeken hebben een afmeting van 50x50cm. De doeken zijn vervaardigd van 100% katoen. De thee-en keukendoeken voelen heerlijk zacht aan en nemen optimaal vocht op, zijn sneldrogend, hebben een hoog absorberend vermogen en zijn zeer stevig. Door het gebruik van een hoge kwaliteit katoen gaan de thee- en handdoeken lang mee.
Handdoeken zijn onmisbaar in elke keuken. Ze worden dagelijks gebruikt om je handen af te drogen. Ook theedoeken worden elke dag gebruikt voor het afdrogen en schoon te maken. Niet alle keukendoeken zijn even praktisch. Deze keuken- en theedoeken zijn gemaakt van 100% katoen en daardoor een uitstekende keuze vanwege hun duurzaamheid en hoge absorptievermogen.
Katoen is een natuurlijke vezel die niet snel slijt en goed bestand is tegen hoge temperaturen en wrijving. Daarom zijn katoenen keuken- en theedoeken zeer duurzaam en gaan ze lang mee, zelfs bij regelmatig gebruik en wassen. Het belangrijkste voordeel van katoen is het absorptievermogen. Katoen heeft van nature een hoog absorptievermogen, waardoor katoenen thee- en keukendoeken snel vocht opnemen en goed drogen. Hierdoor zijn deze doeken ideaal voor het afdrogen van handen, servies en het schoonmaken van oppervlakken. Een ander voordeel is dat deze geblokte theedoeken zacht zijn en comfortabel aan voelen. Daarnaast zijn ze van hoge kwaliteit en bestand tegen krimpen en vervagingen, waardoor jij langer van je keukendoeken kunt genieten. Deze thee- en handdoeken zijn voorzien van een praktische ophang lus en kunnen gewassen worden op 40 graden.
Iets wat je dagelijks gebruikt moet natuurlijk lang mee gaan en er ook nog eens mooi uitzien. Ga voor een verstandige investering en kies voor deze geblokte theedoeken en keukendoeken van 100% katoen!
Extra specificaties: 
Snel drogend
Hoog absorberend vermogen
100% Katoen 450gram m/2
Afmeting: 50x50cm, 65x65cm
Kleur: Wit en rood geblokt
Lus om de theedoek en keukendoek op te hangen
Set van 6 theedoeken en 6 keukendoeken
Gebruiken voor: Drogen Schoonmaken Pannenlap Schort Sloof Servet handen drogen