Shinrai Japan Stijlvolle Magnetische Messenhouder Style 1

74.95

Artikelnummer: 7421031980674 Categorieën: ,

Beschrijving

Laat uw keuken er georganiseerd uit zien met het magnetische messenblok van KookGigant!

Magnetische messenset houder
Een magnetisch messenbord zorgt ervoor dat jouw messen niet beschadigen, veilig staan en mooi gepresenteerd worden. De sterke magneet in het messenblok zorgt voor een grote magnetische zuigkracht, waardoor de messen er nooit af zullen vallen. Naast dat het erg praktisch is, ziet het er ook erg elegant uit.

Georganiseerde keuken
Het voordeel van de magnetische messenhouder is dat uw keuken er mooi opgeruimd uit ziet! Nooit meer uw messen los hebben liggen op uw keukenblad of rommelig in de la! Met een afmeting van 22 CM H x 25 CM B x 12 CM T heeft u nog genoeg plek in uw keuken. Oftewel het is een must have item voor een opgeruimde keuken! 

Duurzaam en sterk
Het product is gemaakt van gemagnetiseerd stenen vezelplaat, of acacia hout. Dit is supersterk en duurzaam. En hierdoor krijgt het messenblok een aangename sneeuw patroon. De sterke magneet in het messenblok zorgt voor een grote magnetische zuigkracht. Uw messen zullen er nooit vanaf vallen. Dit product is 100% veilig.

Geweldig design
De magnetische messenhouder van De KookGigant zijn niet alleen super functioneel maar ze zien er ook erg strak uit op je aanrecht. Het messenblok heeft een zeer lange levensduur. 

Staat als een boom
De minimalistische maar prachtige roestvrijstalen voet zorgt ervoor dat het bamboe messenblok stevig op zijn plaats blijft staan. Elk soort mes of het nu een klein of een groot sushi mes is, zal door de krachtige magneet op zijn plek blijven liggen. Bijkomend voordeel, u kunt het messenblok ook als een elegante sleutelhouder gebruiken! Het messenblok is namelijk geschikt voor alle magnetische producten.
Lengte: 22 bij 25 bij 12 CM Bied plaats aan 6 tot 8 messen Specificaties
Afmetingen 22cm x 27,5cm x 10,5cm
Aantal messen Tot 8 messen

Materiaal Acaciahout