Terug naar Koelkasten

Schneider SCCL329 V Retro Koelkast Rood

999.00

Artikelnummer: 3527570081125 Categorieën: ,

Beschrijving

Voeg een bijzondere koelkast toe aan de keuken met de Schneider SCL 329 V Retro Koelkast! Deze gestroomlijnde versie komt in een mooie rode kleur en heeft ronde hoeken en chromen handvatten. De retro koelkast komt ten opzichte van zijn broertjes met een extra groot koelgedeelte voor het opbergen van al je eten en drinken. De koelkast komt met 1 deur waardoor hij een speciaal effect geeft in de keuken en daarnaast kan de koelkast leuk met andere Schneider keukenapparaten gecombineerd worden voor het creëren van een unieke keuken!
 
Energiezuinige koelkast    
De Schneider SCL 329 V is een zuinige koelkast en komt met het energielabel E. Met een jaarlijks verbruik van 143,00 kWh per jaar is hij zuinig en met een maximaal geluidsniveau van 42 dB (A) zul je hem nauwelijks horen. De retro koelkast is 181.6 cm hoog en heeft een inhoud van 329 L waarmee hij gemakkelijk een familie van 4 of 5 personen kan bedienen.
 
Ruim koelgedeelte  
Met een inhoud van 329 L komt de koelkast met een ruim koelgedeelte. Verdeel je voedsel over 4 plateau's, 2 groenteladen en 4 deurvakken. De koelkast komt inclusief eierrekje voor het veilig opbergen van de eieren. Het koelgedeelte ontdooit zichzelf automatisch waardoor je hier geen omkijken naar hebt. Stel de juiste temperatuur gemakkelijk in met de regelbare thermostaat. 
 
Service na verkoop
De retro koelkast komt met 2 jaar fabrieksgarantie waarin je verzekerd bent van een goed werkende machine. Ondervind je problemen dan zal de machine, afhangende van de situatie, bij je thuis worden gerepareerd.
 
Leuk te combineren  
De Schneider SCL 329 V Retro Koelkast  komt in het rood  en heeft ronde hoeken en chromen elementen. Geef elke keuken een pronkstuk met deze beauty en combineer hem leuk met andere keuken apparaten in dezelfde kleur voor een bijzondere keuken.