Richardson Sheffield ACCESSORIES Magnetic Knife Rack Stainless in window box

38.94

Artikelnummer: 8711155475224 Categorieën: ,

Beschrijving

Richardson Sheffield Universele magnetische messenhouder roestvrijstaal

Universele magnetische messenhouder
Deze messenhouder is een elegante oplossing voor het opbergen en presenteren van uw keukenmessen. De magneet heeft ruimte voor ten minste 5 messen en kan simpel gemonteerd worden op de muur met een onzichtbaar ophangsysteem. Het roestvrije staal is tijdloos en combineert moeiteloos met ieder type mes en keuken stijl. De perfecte toevoeging voor iedere keuken en ruimtebesparende oplossing voor het aanrecht.

* Geschikt voor tenminste 5 keukenmessen
* Sterke magneet voor het veilig opbergen van je messen
* Altijd direct zicht op welk mes je pakt
* Ruimte besparend en de messen beschadigen niet in de keukenla
* Tijdloos roestvrijstaal voor ieder type mes en keuken stijl
* Onzichtbaar ophangsysteem
* Schroeven zijn bijgevoegd

Richardson Sheffield
Het merk Richardson Sheffield staat garant voor innovatieve producten van hoge kwaliteit. De ontwerpen van het merk zijn origineel en onmisbaar in de hedendaagse keuken.

Amefa BV
Bij Amefa weten we alles van bestek en keukenmessen. We dekken immers al sinds 1931 tafels over de hele wereld! Met trots kunnen we zeggen dat we één van Europa’s belangrijkste leverancier van bestek en aanverwante artikelen zijn. Met onze merken Amefa, Richardson Sheffield, Cuisinox, Sabatier Trompette en Lou Laguiole, bieden we alles voor in de keuken. Ons hoofdkantoor vind je in Apeldoorn, maar we hebben ook vestigingen in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Polen en Hongkong. We verkopen onze producten in meer dan 70 landen wereldwijd!
Genieten van lekker eten doe je met Amefa bestek! Amefa is er voor elke dag én de bijzondere momenten. Met aandacht voor detail en in lijn met de laatste trends biedt Amefa bij Blokker een breed scala aan bestek modellen en bijbehorende producten voor elk budget. Of het nu gaat om een ontbijt met familie, een diner met vrienden of om een feestelijke barbecue, er is een design voor elke gelegenheid en stijl. Amefa maakt al sinds 1931 alledaags genieten van lekker eten nog aantrekkelijker.