Terug naar Ophanghaken

Oliva's – Zelfklevende keukengerei houder – Ophanghaken – Keuken organizer 6 haken – Set van 2 stuks

21.99

Artikelnummer: 8720726275453 Categorieën: ,

Beschrijving

Organiseer je keuken op een slimme en veelzijdige manier met de set van 2 roterende ophanghaken van Oliva's. Deze innovatieve haken zijn ontworpen om je keukengerei netjes en binnen handbereik te houden, terwijl je geniet van de vrijheid om ze verticaal en horizontaal op te hangen, aan de muur of onder een keukenkastje.
360 graden roterend ontwerpElke ophanghaak is voorzien van een 360 graden roterend ontwerp, wat betekent dat je ze in elke gewenste positie kunt draaien. Hierdoor kun je eenvoudig je keukengerei ophangen en er gemakkelijk bij wanneer je het nodig hebt, ongeacht de installatielocatie.
6 haken voor maximale opbergruimte Elke ophanghaak heeft zes stevige haken, waardoor je voldoende ruimte hebt om al je keukengerei op te hangen, zoals spatels, lepels, tangen en meer. Deze handige haken helpen je keuken opgeruimd te houden en besparen kostbare ruimte in je keukenladen.
Eenvoudige installatie De ophanghaken zijn ontworpen voor eenvoudige installatie, of je ze nu aan de muur wilt bevestigen of onder een keukenkastje wilt hangen. Er komt geen boren aan te pas. Maak het oppervlak goed schoon, scheur het plastic van het ophangsysteem en plak het op het schone oppervlak, vervolgens schuif je de haak erop.
Veelzijdig gebruik De mogelijkheid om deze haken zowel verticaal als horizontaal op te hangen, maakt ze geschikt voor verschillende ruimtes in je keuken. Hang ze aan de muur om ruimte vrij te maken op je aanrecht, of plaats ze onder een keukenkastje voor een handige opbergoplossing. Transformeer je keukenorganisatie met de set van 2 roterende ophanghaken van Oliva's. Met hun veelzijdigheid, gebruiksgemak en ruime opbergruimte, zijn deze haken de perfecte aanvulling op elke keuken. Houd je keukengerei georganiseerd en binnen handbereik, en geniet van een opgeruimde en functionele keukenomgeving!