Terug naar Broodtrommels

Michelino Broodtrommel Elias – Klepafsluiting – Zwart

32.99

Artikelnummer: 4047125814484 Categorieën: ,

Beschrijving

De Michelino Broodtrommel Elias is de ideale manier om je brood vers te houden. Met zijn strakke, moderne ontwerp is deze broodtrommel een aanwinst voor elke keuken. De broodtrommel is volledig zilver met zwart glas en heeft een handige klepsluiting om je brood veilig en vers te houden.
Ruime inhoudMet afmetingen van 39,5 x 24 x 21 cm biedt de broodtrommel voldoende ruimte voor een groot brood, meerdere broodjes of cake. De binnenkant van de broodtrommel is glad en gemakkelijk schoon te maken. De klepsluiting sluit goed af en houdt het brood op een constante temperatuur, waardoor het langer vers blijft.
Eenvoudig schoon te makenDe Michelino Broodtrommel Elias is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het moderne ontwerp past goed bij elk type keuken en zorgt voor een nette en opgeruimde uitstraling. De broodtrommel kan gemakkelijk worden schoongemaakt met een vochtige doek en is erg duurzaam.
Brood blijft langer versDe Michelino Broodtrommel Elias is een handige en stijlvolle manier om je brood vers te houden. Met zijn klepsluiting en strakke ontwerp is deze broodtrommel geschikt voor dagelijks gebruik in elke keuken. Dankzij zijn stijlvolle design is de broodtrommel niet alleen functioneel maar ook nog is een leuk decoratiestuk in je keuken.