Terug naar Voorraadpotten

Krumble Voorraadpot plastic 700 ml – Set van 4

25.95

Artikelnummer: 8719688036721 Categorieën: ,

Beschrijving

Een fijn overzicht in de keuken met voorraadpotten van Krumble
Je hebt op dit moment vast en zeker een lade in de keuken of een plankje in de keuken die redelijk rommelig overkomt. Echter hoef je geen uren te besteden aan het opnieuw indelen van dit stukje keuken. Haal simpelweg een aantal voorraadpotten van Krumble in huis. Met deze potten kun je makkelijk verschillende producten van elkaar onderscheiden dankzij het transparante design.
Belangrijkste kenmerken
* Merk: Krumble
* Inhoud: 700 ml
* BPA vrij
* Afmeting: 10 x 10 x 9,5 cm (Ixbxh)
* Materiaal: Kunststof
* Kleur: Zwart en transparant
* Gewicht: 140 gramDe ideale uitkomst voor vaste ingrediënten
Heb je veel pasta in huis, maar liggen de pakken met spaghetti, tortelonni of fussili verdeeld over de hele lade? Kan je havermout een mooi plekje op een plank gebruiken omdat je hier iedere dag een lekkere shake van maak? Of ben je weg van bakken en berg je graag bloem netjes op, aangezien dit nu over de hele lade verstrooid ligt? Om wat voor vast ingrediënt het ook gaat, met deze opbergers geef je ze een handige plek in de keuken.
Makkelijk uit een kast te halen
De potten hebben ieder een gewicht van 140 gram en zijn hierdoor erg eenvoudig uit een kast te halen. Dankzij het kunststof design zijn de potten makkelijk schoon te maken en de potten hebben een afmeting van 10 x 10 x 9,5 cm.