Terug naar Pannenonderzetters

Krumble Pannenonderzetter Hexagon – Zwart

9.95

Artikelnummer: 8719688049790 Categorieën: ,

Beschrijving

Deze Krumble pannenonderzetter zwart is een echte blikvanger!
Deze Krumble pannenonderzetter in het zwart trekt de aandacht op je tafel. Hij is vervaardigd uit siliconen en is volledig hittebestendig. Deze onderzetter is te verkrijgen in zwarte uitvoering. De moderne vormgeving is een echt kunstwerkje dat je tafel mooi aankleedt.
Haal design in je keuken
Krumble heeft voor dit item gekozen voor een zeer uniek ontwerp. Hexagon betekent zeshoek, maar dit product ziet er helemaal anders uit. Het ontwerp is gebaseerd op een kubus en is daarom zeer bijzonder. De strakke vormgeving past in elke hedendaagse keuken of eetkamer. Het zwarte vormt een mooi contrast met de omgeving. De zwarte tint gaat immers ook heel goed in een moderne keuken. Anderzijds is zwart stoer en past het ook perfect in een industriële keuken of eetkamer.
Functioneel, praktisch, gebruiksvriendelijk
De Krumble pannenonderzetter in het zwart die je hier ziet is zeer makkelijk in onderhoud. Omdat hij hittebestendig is en van siliconen is gemaakt, kan hij in de vaatwasser. Hij behoudt zeer lang zijn oorspronkelijke kleur en moderne uitstraling. Hij is dus niet alleen functioneel, maar ook sterk en duurzaam. Combineer je Krumble pannenonderzetter in het zwart naar eigen inzicht
Zwart laat zich makkelijk combineren met grijs of andere kleuren. Bij zachte kleuren zoals beige en roze of fellere kleuren zoals rood, geel of groen past deze pannenonderzetter perfect.