Terug naar Pannenonderzetters

Krumble Pannenonderzetter Hexagon – Groen

9.95

Artikelnummer: 8719688022137 Categorieën: ,

Beschrijving

Deze Krumble pannenonderzetter groen is een echte blikvanger!
Deze Krumble pannenonderzetter in het groen trekt de aandacht op je tafel. Hij is vervaardigd uit siliconen en is volledig hittebestendig. Deze onderzetter is te verkrijgen in groene uitvoering. De moderne vormgeving is een echt kunstwerkje dat je tafel mooi aankleedt.
Haal design in je keuken
Krumble heeft voor dit item gekozen voor een zeer uniek ontwerp. Hexagon betekent zeshoek, maar dit product ziet er helemaal anders uit. Het ontwerp is gebaseerd op een kubus en is daarom zeer bijzonder. De strakke vormgeving past in elke hedendaagse keuken of eetkamer. Het groene vormt een mooi contrast met de omgeving. De groene tint gaat immers ook heel goed in een retro keuken. Anderzijds is groen stoer en past het ook perfect in een industriële keuken of eetkamer.
Functioneel, praktisch, gebruiksvriendelijk
De Krumble pannenonderzetter in het groen die je hier ziet is zeer makkelijk in onderhoud. Omdat hij hittebestendig is en van siliconen is gemaakt, kan hij in de vaatwasser. Hij behoudt zeer lang zijn oorspronkelijke kleur en moderne uitstraling. Hij is dus niet alleen functioneel, maar ook sterk en duurzaam.
Combineer je Krumble pannenonderzetter in het groen naar eigen inzicht
Deze kleur groen laat zich makkelijk combineren met wit of zwart. Maar ook bij zachte kleuren zoals grijs en roze of fellere kleuren zoals rood, geel of groen past deze pannenonderzetter perfect.