Terug naar Pannenonderzetters

Krumble Pannenonderzetter Hexagon – Grijs

9.95

Artikelnummer: 8719688022120 Categorieën: ,

Beschrijving

Deze Krumble pannenonderzetter grijs is een echte blikvanger!
Deze Krumble pannenonderzetter in het grijs trekt de aandacht op je tafel. Hij is vervaardigd uit siliconen en is volledig hittebestendig. Deze onderzetter is te verkrijgen in grijze uitvoering. De moderne vormgeving is een echt kunstwerkje dat je tafel mooi aankleedt.
Haal design in je keuken
Krumble heeft voor dit item gekozen voor een zeer uniek ontwerp. Hexagon betekent zeshoek, maar dit product ziet er helemaal anders uit. Het ontwerp is gebaseerd op een kubus en is daarom zeer bijzonder. De strakke vormgeving past in elke hedendaagse keuken of eetkamer. Het grijze vormt een mooi contrast met de omgeving. De grijze tint gaat immers ook heel goed in een retro keuken. Anderzijds is grijs stoer en past het ook perfect in een industriële keuken of eetkamer.
Functioneel, praktisch, gebruiksvriendelijk
De Krumble pannenonderzetter in het grijs die je hier ziet is zeer makkelijk in onderhoud. Omdat hij hittebestendig is en van siliconen is gemaakt, kan hij in de vaatwasser. Hij behoudt zeer lang zijn oorspronkelijke kleur en moderne uitstraling. Hij is dus niet alleen functioneel, maar ook sterk en duurzaam.
Combineer je Krumble pannenonderzetter in het grijs naar eigen inzicht
Deze kleur grijs laat zich makkelijk combineren met wit of zwart. Maar ook bij zachte kleuren zoals grijs en roze of fellere kleuren zoals rood, geel of groen past deze pannenonderzetter perfect. Combineer hem met een mooi servies of placemats waarin deze grijze kleur voorkomt, met servetten en bestek in deze mooie grijze tint. Ook in je keuken kun je kiezen voor dezelfde grijze kleur: voor je pannen, je potten of theedoeken bijvoorbeeld. Zo krijgt iedere ruimte in huis een stijlvol geheel.