Terug naar Kruidenrekken

Krumble Kruidenrekje ophangbaar met 2 plankjes en 7 haakjes – metaal – Zwart

25.16

Artikelnummer: 8719688036486 Categorieën: ,

Beschrijving

Zorg voor erg veel sfeer in de keuken met dit QUVIO kruidenrek met 7 haken
Het kan op dit moment zomaar zo zijn dat je te maken hebt met loze ruimte in de keuken. Wellicht is er ruimte over op een muur of tegen een zijkant van een keukenkastje. Erg zonde natuurlijk. Gelukkig kun je daar vanaf nu iets aan doen. Zorg voor erg veel sfeer in de keuken met dit QUVIO kruidenrek met 7 haken.
Belangrijkste kenmerken

* Merk: QUVIO
* Afmeting: 10 x 39 x 47 cm (Ixbxh)
* Materiaal: Metaal
* Kleur: Zwart
* Gewicht: 1 kilogram Wat voor items hang jij op aan de handige haken?
Dit ophangbaar kruidenrek leent zich perfect voor tal van praktische toepassingen. Denk hierbij aan het ophangen van keukengerei, kruiden of koffiekopjes. Hierdoor tover je je keuken om tot een ware coffee corner en kun je de leukste creaties met koffie maken. De haken waar je de spullen aan op kan hangen zorgen voor een erg speelse twist in de keuken.
Het kruidenrek is uiterst hygiënisch dankzij het design van staal
Dit hangend kruidenrek is gemaakt van staal. Hierdoor ben je niet alleen zeker van een trendy industriële uitstraling, maar het rekje is ook nog eens erg makkelijk om schoon te maken. De afmeting van 10 x 39 x 47 zorgt ervoor dat het rek op te hangen is binnen vrijwel iedere keuken. Op welke plek in de keuken hang jij dit leuke rekje op?