Terug naar Wandopbergers

Keuken Wandplank met handdoekhouder – L 44.5 cm

24.95

Artikelnummer: 6097353425479 Categorieën: ,

Beschrijving

Ontdek onze Keuken Wandplank met Handdoekhouder – de ideale combinatie van functionaliteit en stijl voor jouw keukenruimte. Deze strakke en praktische wandplank is ontworpen om zowel de organisatie als de esthetiek van jouw culinaire oase te verbeteren.
Met een lengte van 44,5 cm biedt de Keuken Wandplank voldoende ruimte om jouw favoriete keukenbenodigdheden tentoon te stellen. De plank is niet alleen een handige opslagoplossing, maar dient ook als stijlvolle display voor jouw kruidenpotjes, kookboeken of decoratieve items, waardoor een vleugje verfijning aan jouw keukeninrichting wordt toegevoegd.
Een opvallende functie van deze wandplank is de geïntegreerde handdoekhouder, waardoor jouw keukendoek altijd binnen handbereik is. Zeg vaarwel tegen het doorzoeken van lades en geniet van het gemak van een toegewezen ruimte voor jouw handdoek.
Gemaakt van hoogwaardige materialen is de Keuken Wandplank niet alleen stevig maar ook eenvoudig schoon te maken, waardoor het een praktische keuze is voor de drukke keukenomgeving. Het minimalistische ontwerp past naadloos bij verschillende keukenstijlen, of deze nu modern of klassiek zijn, waardoor het een veelzijdige toevoeging is aan jouw huis.
De installatie is eenvoudig met het meegeleverde montagemateriaal, zodat je moeiteloos jouw keukenruimte kunt transformeren. Verhoog jouw culinaire ervaring met de Keuken Wandplank met Handdoekhouder – waar functionaliteit elegantie ontmoet in het hart van jouw huis.
MATERIAAL:
Hout, Metaal
KLEUR:
Bruin, Zwart
AFMETING:
L. 44,5 x D.14 x H. 13,5 cm