Terug naar Messensets

Homey's NODIGH Keuken Essentials – Gift Set – Eco – Foodsave Blik

69.95

Artikelnummer: 8711942004842 Categorieën: ,

Beschrijving

Homey's NODIGH Keuken Essentials – Gift Set – Eco – Foodsave Blik
De Nødigh van Homey's: tover je kale keuken om tot een thuisrestaurant… en wel op een duurzame manier. Een keuken essentials set gemaakt van natuurlijk of recyclebaar materiaal. De duurzame set voor je uitzet of om cadeau te doen.
De Nødigh set bestaat uit 4 duurzame Homey's Vitt messen, 2 theedoeken en een flexibele snijmat. Deze essentials zitten allemaal in een blik dat tegelijk gebruikt kan worden om voedsel in te bewaren. Alles wat je 'nødigh' hebt om je eigen duurzame thuisrestaurant te beginnen. De Vitt messen passen hier bij uitstek bij. Deze messen zijn namelijk geen gewone messen. Een Vitt mes heeft een lemmet van gerecycled roestvrij staal en 's werelds eerste heft van tarwegras. Hiervoor zijn tarwevezels versterkt met een biologische polymeerhars. Volledig natuurlijk, milieuvriendelijk en niet geheel onbelangrijk voedselveilig.
De 4 messen zijn een vlijmscherp koksmes, een gekarteld broodmes, een handig klein groentemes en een universeel keukenmes voor eigenlijk alle snijtaken. Let op: was de messen met de hand af, ze zijn niet vaatwasserbestendig. De geruite theedoeken hebben een trendy uiterlijk en zijn gemakt van 100% katoen. Perfect om mee af te drogen en schoon te maken. De flexibele snijmat is het perfecte onderdeel om de set compleet te maken. Gemaakt van gerecycled plastic, vaatwasserbestendig en doordat hij flexibel is makkelijk op te bergen of mee te nemen.

* Homey's Nødigh ecologische keuken essentials set in handig foodsave blik
* 4 messen van gerecyled RVS met 's werelds eerste heft van tarwegras
* Volledig milieuvriendelijk en voedselveilig koksmes, broodmes, groentemes en universeel keukenmes
* Trendy theedoekenset van 100% katoen, flexibele en vaatwasserbestendige snijmat van gerecycled plastic
* Perfecte duurzame keuken essentials set voor je uitzet of om cadeau te doen Garantie
Alle producten van Homey's Tools for Life worden geleverd met een garantie van 5 jaar.
Het merk Homey's
Homey’s is een fris merk geïntroduceerd door de mannen achter Homeij. Met hun slogan ‘Tools for life ‘ geven ze duidelijk aan waar ze op willen focussen bij het invullen van hun assortiment. Namelijk alle denkbare tools die je nodig hebt tijdens het binnen- en buitenleven. Homey’s focust op geweldige functionaliteit met een vriendelijk prijskaartje en duurzaamheid indien mogelijk.