Terug naar Keukenrolhouders

HAES DECO – Keukenrolhouder Staand Landelijk – Bruin – Ø 16×32 cm – Metaal – Rollenhouder, Keukenpapierhouder

25.80

Artikelnummer: 1135264048624 Categorieën: ,

Beschrijving

Op zoek naar de ideale keukenrolhouder? Een keukenrolhouder is toch vrijwel onmisbaar in de keuken. Kies daarom voor de unieke HAES DECO keukenrolhouder! Deze must-have combineert stijl en functionaliteit, waardoor je keuken georganiseerd en elegant blijft.
Productinformatie:
* Kleur: Bruin
* Materiaal: Metaal
* Formaat: Ø 16×32 cm
* Merknaam: HAES DECOOf het nu voor een opgeruimd aanrechtblad zorgt of voor dagelijks gebruik in de keuken is, onze keukenrolhouder is een leuke en fuctionele decoratie.
Stabiliteit en duurzaamheid: Onze keukenrolhouders zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om langdurig gebruik te garanderen. Je keukenrol blijft stevig op zijn plek en is altijd gemakkelijk afscheurbaar.
Ruimtebesparend ontwerp: Het strakke en landelijke design past naadloos in elke keukenstijl. Bovendien nemen ze weinig ruimte in op je aanrecht, waardoor je keuken netjes blijft.
Decoratieve toevoeging: Onze keukenrolhouders zijn niet alleen praktisch, maar voegen ook een vleugje stijl toe aan je keukeninrichting. Koken en schoonmaken worden een stuk handiger.
Houd je keukenrollen georganiseerd en binnen handbereik met de HAES DECO keukenrolhouder. Bestel nu en transformeer je keuken naar een georganiseerde en stijlvolle omgeving!