Terug naar Kookpannen

Florina Natura Line Limited Edition kookpan met 3-laags keramische coating 20cm 2,2L

34.95

Artikelnummer: 5902719587252 Categorieën: ,

Beschrijving

Wilt u ook koken met de beste pannen die ook nog eens je keuken mooier maken? De Natura Line kookpannen met een mat zwarte kleur en echt houten handvatten geven je keuken een luxe uitstraling. De pannen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een 3 laags keramische coating en zijn geschikt voor alle warmtebronnen.
Hoogwaardige materialen
De aluminium Natura Line kookpan is voorzien van een 3 laags keramische coating wat bestand is tegen hoge temperaturen en daardoor dus niet verkleurd. Door de antiaanbaklaag kunt u koken met weinig olie of vet en blijft het niet snel plakken op de bodem. De houten handvaten worden niet warm en is veilig te gebruiken bij hoge temperaturen.
Siliconen ring
De kookpan is verrijkt met een temperatuurregelsysteem.De handvatten zijn voorzien van een siliconen ring die rood kleuren wanneer de pan perfect op temperatuur is.
Kleur
De Natura Line kookpan heeft een prachtige mat zwarte kleur. Samen met de echte houten handvatten geven ze elke keuken een luxe uitstraling. Deze kleuren combinatie is echt uniek en zal je niet gauw in een andere keuken tegenkomen.
Alle warmtebronnen
Deze kookpan is geschikt voor elk type warmtebron.
* Inductie
* Gas
* Elektrisch
* Halogeen
* KeramischDeksel van glas
De deksel is gemaakt van hoogwaardig gehard glas. Gehard glas heeft een hogere weerstand tegen krassen en beschadigingen dan traditioneel glas. Mede hierdoor kun je langer genieten van deze pan. Het glas is harder dan normaal glas en verkleurt niet. Dankzij de stoomopening in de deksel kunt het bereiden van voedsel nog beter regeleden.
Natura Line Limited Edition
Bekijk de gehele collectie met Natura Line pannen om je pannenset compleet te maken. Deze pannenset geeft je keuken een luxe en unieke uitstraling en is geen straf om op je keuken te laten staan. De Natura Line pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, of u nu op gas of elektrisch kookt het is allemaal mogelijk.
Voordelen
? Geschikt voor alle warmtebronnen
? Gemaakt van hoogwaardig aluminium
? Houten handvat die niet heet worden zodat jij je handen niet verbrandt!
? 3-laags keramische coating wat niet verkleurd
? Gehard glazen deksels
? Luxe en unieke uitstraling
Specificaties:
* Kleur: Mat zwart / bruin
* Materiaal pan: Aluminium met 3 -laags keramische coating
* Materiaal handvat: Koud blijvend hout met siliconen ring
* Materiaal deksel: Glas met houten knop
* Niet geschikt voor de vaatwasser.
* Inhoud 2,2 Liter
* Diameter: 20 cm