Droomtextiel Theedoeken Set Taupe Geruit 6 Stuks 65×65 cm – 100% Katoen

19.95

Artikelnummer: 8721049901944 Categorieën: ,

Beschrijving

THEEDOEKEN SET TAUPE GERUIT
De traditionele Theedoeken van Droomtextiel in geruite vorm zijn nog steeds erg populair. Dit heeft alles te maken met de vertrouwde kwaliteit van de 100% KATOEN (90 gram) van de Theedoeken. Dit zorgt ervoor dat de Theedoeken goed Vocht Absorberend en vooral Sneldrogend zijn. Daarbij voelen de Theedoeken ook heerlijk Zacht en Soepel aan. De Theedoeken zijn duurzaam en door de sterke vezels gemakkelijk in onderhoud, daardoor gaan de Theedoeken van het merk Droomtextiel erg lang mee. Een heerlijke Theedoek voor thuis in de eigen keuken, maar de Theedoeken worden ook gebruikt in de Horeca of Zorginstellingen.
De Theedoeken heeft een afmeting van 65x65cm en hebben een handig lusje, zodat u ze overal in de keuken kunt ophangen. De Theedoeken van Droomtextiel zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en taupe, deze worden verkocht per pak van 6 stuks. Droomtextiel Theedoeken zijn een must have voor in iedere keuken en leuk om te krijgen, maar ook om cadeau te geven.
Wij hebben bij al onze Droomtextiel theedoeken ook bijpassende Droomtextiel Keuken handdoeken. Zo heeft u een mooie complete set voor in de keuken waar u jaren lang plezier van zal hebben.
Specificaties:
Merk: Droomtextiel
Kleur: Taupe
Maat: Theedoek 65×65 cm
Kwaliteit:100% Katoen
Droger: Ja
Wassen op: 60°C, vooral de eerste wasbeurt hierdoor gaan de Katoen vezels open!
Eigenschappen: Vocht absorberend, Sneldrogend, Zacht en Soepel.
6 Stuks per verpakking Theedoek