Dromtextiel Horeca Theedoeken Set Antraciet Zwart – 6x Stuks 65x65cm – Sneldrogend Horecakwaliteit

14.95

Artikelnummer: 8721049900978 Categorieën: ,

Beschrijving

ORIGINALE HORECA GEBLOKTE THEEDOEKEN SET
De traditionele Theedoeken van Droomtextiel in geblokte vorm zijn nog steeds erg populair. Dit heeft alles te maken met de vertrouwde kwaliteit van Hoogwaardig 100% KATOEN (245g/m2) van de Theedoeken. Dit zorgt ervoor dat de Theedoeken goed Vocht Absorberend en vooral Sneldrogend zijn. Daarbij voelen de Theedoeken ook heerlijk Zacht en Soepel aan. De Theedoeken zijn duurzaam en door de sterke vezels gemakkelijk in onderhoud, daardoor gaan de Theedoeken van het merk Droomtextiel erg lang mee. Een heerlijke Theedoek voor thuis in de eigen keuken, maar de Theedoeken worden ook gebruikt in de Horeca, Zorginstellingen of bijvoorbeeld voor Industrieel gebruik.
De Theedoeken heeft een afmeting van 65x65cm en hebben een handig lusje, zodat u ze overal in de keuken kunt ophangen. De Theedoeken van Droomtextiel zijn verkrijgbaar in de kleuren Blauw-Wit, Rood-Wit, Groen-Wit en Zwart-Wit en worden verkocht per pak van 6 stuks. Droomtextiel Theedoeken zijn een must have voor in iedere keuken en leuk om te krijgen, maar ook om cadeau te geven.
Wij hebben bij al onze Droomtextiel theedoeken ook bijpassende Droomtextiel Keuken handdoeken. Zo heeft u een mooie complete set voor in de keuken waar u jaren lang plezier van zal hebben. 
Specificaties:
? Merk: Droomtextiel
? Kleur: Groen – Wit Geblokt
? Maat: Theedoek 65×65 cm
? Kwaliteit: Theedoek 100% Katoen, 245g.m² Horeca Kwaliteit
? Droger: Ja
? Wassen op: 90°C, vooral de eerste wasbeurt hierdoor gaan de Katoen vezels open!
? Eigenschappen: Vocht absorberend, Sneldrogend, Zacht en Soepel.
? Extra Sterk
? 6 Stuks per verpakking Theedoek
Voorschriften onderhoud:
Was de Droomtextiel Theedoeken eerste keer voor gebruik. Dit zorgt ervoor dat de vochtopname na meerdere keren wassen wordt bevorderd en dat de natuurlijke krimp plaats vindt.
Als u de Theedoeken de eerste keer wast, kiest u dan een paar keer een programma op 60°C tot 90°C. Nadat de Theedoeken zijn optimale vochtopname hebben bereikt adviseren wij de Thee en Keukendoekenzoveel mogelijk te wassen op lage temperaturen (30°C of 40°C) en vooral met vloeibaar wasmiddel. De droogtrommel mag gebruikt worden, echter het liefst ook op lagere temperaturen. Het allerbeste voor alle soorten Thee en Keukendoekenis het te laten drogen aan de waslijn.