Terug naar Messensets

Diamant Sabatier Keukenschaar – 21 cm – RVS

23.50

Artikelnummer: 8711942201845 Categorieën: ,

Beschrijving

Voor topresultaten in de keuken is goede gereedschap nodig. Met het kiezen voor Diamant Sabatier kies je voor topklasse in de keuken en met het professionele keukengerei van Diamant Sabatier maakt jij je keuken compleet.
* Veelzijdige keukenschaar van Diamant Sabatier, waarmee jij eenvoudig verpakkingen opent, bakpaier om maat knipt of natuurlijk je pizza snijdt (knipt).
* De schaarbladen zijn gemaakt van roestvrij staal en heeft microkarteling op één blad, waardoor je minder eenvoiudig uitschiet.
* De ogen zijn gemaakt van zwart PP-Kunststof en zijn extra groot zodat ze een ruime pasvorm hebben.
* Diamant Sabatier staat voor kwaliteit in de keuken en biedt daarom levenslange garantie op alle producten.Deze veelzijdige keukenschaar is jouw compagnon in de keuken van het openmaken van een verpakking en het knipen van bakpapier tot het snijden (knippen) van je pizza.
Deze multficunctioneel keukenschaar heeft 2 RVS bladen met microkarteling op één snijvlak. Dit maakt de schaar nog betrouwbaarder in gebruik en voorkomt het uitschieten bij het knippen. De bladen zijn eenvoudig los de koppelen via de stelschroef en schoon te maken of op te bergen. Het heft is gemaakt vabn hittebestendig PP-kunststof.
In het kort:

* 21 cm lange schaar met gekarteld lemmet
* Doormiddel van de schroef eenvoudig te demonteren en schoon te maken
* VDe grote ogen zijn goed voor iedere hand
* Levenslange garantie
Garantie
Diamant Sabatier geeft levenslange garantie op elk product, tegen alle materiaal- en fabricagefouten. Kijk daarom altijd goed naar het lemmet: alleen bij het echte merk Diamant Sabatier staat naast ‘Sabatier’ ook ‘Le Diamant du Cuisinier’ en het Diamant-symbool; het symbool voor topkwaliteit.
Het merk
Het Franse Diamant Sabatier bestaat al ruim 40 jaar en levert niets dan topkwaliteit aan zowel professionele chefs als hobbykoks. Diamant Sabatier gebruikt voor de productie van hun messen vaak de wat zachtere staalsoorten. Deze bevatten minder koolstof, maar zijn makkelijk te slijpen en enorm roestvast. Mede dankzij het Franse gevoel voor stijl levert Diamant Sabatier gegarandeerd producten van topklasse.