Clayre & Eef Theedoek Ø 80 cm Blauw Roze Katoen Rond Hortensia Blauw

17.21

Artikelnummer: 8720898012382 Categorieën: ,

Beschrijving

Ronde katoenen keukenhanddoek in blauw met roze kleuren, met hortensia motief. Een zelf ontworpen design, perfect te combineren met andere textielsoorten uit dezelfde serie. Een onvervangbaar item in elke keuken.
Productinformatie:
* Kleur: Blauw
* Materiaal: 100% Katoen
* Maat: Ø 80 cm
* Merk: Clayre & EefDe belangrijke kenmerken van een Clayre & Eef theedoek
• Gemaakt van katoen
• Geschikt voor de wasmachine
• Voorzien van een handig lusje om op te hangen
• Wastip; voeg een scheutje azijn toe bij het wassen voor het beste resultaat
• Uniek ontwerp; ontworpen in Nederland door Clayre & Eef
• Te combineren met andere textielsoorten uit dezelfde serie
Deze leuke theedoek van het merk Clayre & Eef is een ware toevoeging in jouw keuken door het unieke motief. Het zorgt voor een warme sfeer in de keuken en is uiteraard praktisch in gebruik. De keukendoek is gemaakt van 100% katoen en heeft ook een handig lusje voor het opbergen van de theedoek. De theedoek kan gewassen worden, maar een kleine tip; voeg een scheutje azijn toe tijdens het wassen voor een optimaal resultaat. Voeg sfeer toe aan je keuken met de keuken- en theedoeken van Clayre & Eef!
Wie aan de zomer denkt, denkt aan bloeiende hortensia’s. Deze textielserie staat helemaal in het teken van deze zomerse bloem. De licht blauwe ondergrond vormt een frisse basis en het streeppatroon geeft deze serie tevens een klassieke knipoog. Het patroon met hortensia’s in roze kleuraccenten steelt als een ware eyecatcher de show. Dit uitgebreide textiel is – naast de variant voor volwassenen – tevens voorzien van een keukenschort, pannenlap en ovenhandschoen voor kinderen.
Theedoek