Clayre & Eef Theedoek Ø 80 cm Beige Bruin Katoen Rond Keukenhanddoek Beige Keukenhanddoek

18.80

Artikelnummer: 8717459940895 Categorieën: ,

Beschrijving

Katoenen beige met bruine ronde keukendoek/theedoek met een print van katten erop, van het merk Clayre & Eef. Uit de keukentextielserie Kitty Cats.
Productinformatie:
* Kleur: Beige
* Materiaal: Katoen
* Maat: Ø 80 cm
* Merk: Clayre & EefDeze ronde theedoek van het merk Clayre & Eef is een ware toevoeging in jouw keuken door het unieke motief. Het zorgt voor een warme sfeer in de keuken en is uiteraard praktisch in gebruik. De keukendoek is gemaakt van 100% katoen en heeft ook een handig lusje voor het opbergen van de theedoek. Alle ronde theedoeken hebben een standaard formaat, namelijk een diameter van 80 cm. De theedoek kan gewassen worden, maar een kleine tip; voeg een scheutje azijn toe tijdens het wassen voor een optimaal resultaat. Voeg sfeer toe aan je keuken met de keuken- en theedoeken van Clayre & Eef!
Belangrijke kenmerken van Clayre & Eef ronde keukendoek:
• Gemaakt van katoen
• Geschikt voor de wasmachine
• Voorzien van een handig lusje om op te hangen
• Wastip; voeg een scheutje azijn toe bij het wassen voor het beste resultaat
• Heeft een diameter van 80 cm
• Te combineren met andere textielsoorten uit dezelfde serie
Deze textielserie is speciaal ontwikkeld voor kattenliefhebbers. Een frisse kleine serie met schattig vormgegeven katten, lieflijke elementen en mooie ruitpatronen. Het leuke van deze collectie is dat er zowel voor volwassenen als kinderen unieke keukenschorten, ovenhandschoenen en pannenlappen verkrijgbaar zijn. Met deze complete serie is de liefde voor katten zelfs in de keuken voelbaar. “Life is purrfect with cats!”
Aanvullende zoekwoorden: Handdoek, Theedoek, Keukendoek, Keukenhanddoek, Vaatdoek, Handdoeken, Keukendoeken, Theedoeken, Keukentextiel
Theedoek Keukenhanddoek