Clayre & Eef Theedoek 50×70 cm Wit Katoen Bloemen Keukenhanddoek Wit Keukenhanddoek

12.36

Artikelnummer: 8720898040538 Categorieën: ,

Beschrijving

Mooie, decoratieve katoenen keukenhanddoek, wit met bloemenmotief. Gemaakt van 100% katoen, afmetingen: 50×70 cm . Een zelf ontworpen design, perfect te combineren met andere textielsoorten uit dezelfde serie. Onvervangbaar in elke keuken.
Productinformatie:
* Kleur: Wit
* Materiaal: 100% Katoen
* Maat: 50×70 cm
* Merk: Clayre & EefDe belangrijke kenmerken van een Clayre & Eef rechthoekige theedoek
• Gemaakt van katoen
• Geschikt voor de wasmachine
• Voorzien van een handig lusje om op te hangen
• Wastip; voeg een scheutje azijn toe bij het wassen voor het beste resultaat
• Uniek ontwerp; ontworpen in Nederland door Clayre & Eef
• Te combineren met andere textielsoorten uit dezelfde serie
Deze leuke theedoek van het merk Clayre & Eef is een ware toevoeging in jouw keuken door het unieke motief. Het zorgt voor een warme sfeer in de keuken en is uiteraard praktisch in gebruik. De keukendoek is gemaakt van 100% katoen en heeft ook een handig lusje voor het opbergen van de theedoek. De theedoek kan gewassen worden, maar een kleine tip; voeg een scheutje azijn toe tijdens het wassen voor een optimaal resultaat. Voeg sfeer toe aan je keuken met de keuken- en theedoeken van Clayre & Eef!
Deze textielserie is als een heerlijk frisse lentebries die door de lichte kleuren, vrolijke bloemen en witte ondergrond voor vele zonnige en vrolijke momenten aan tafel zal zorgen. Met deze kleine serie zijn de lentekriebels meteen voelbaar. Voor op tafel zijn er o.a. Tafelkleden, tafellopers, placemats en servetten verkrijgbaar, maar ook in de keuken mag deze serie – met items al keukenschorten, keukendoeken, pannenlappen en ovenhandschoenen – zeker niet ontbreken. Het bijpassende servies creëert in een handomdraai een fijne sfeer in elke (woon)keuken.
Theedoek Keukenhanddoek