Terug naar Pannenlappen

Clayre & Eef Pannenlap 20×20 cm Wit Katoen Bloemen Wit

9.70

Artikelnummer: 8720898040569 Categorieën: ,

Beschrijving

Mooie, decoratieve, katoenen pannenlap, wit met een bloemenmotief. Gemaakt van 100% katoen, afmetingen: 20×20 cm . Een zelf ontworpen design, perfect te combineren met andere textielsoorten uit dezelfde serie. Onvervangbaar in elke keuken.
Productinformatie:
* Kleur: Wit
* Materiaal: 100% Katoen
* Maat: 20×20 cm
* Merk: Clayre & EefDe belangrijke kenmerken van een Clayre & Eef pannenlap
• Gemaakt van katoen
• Voorzien van een handig lusje om op te hangen
• Geschikt om warme gerechten uit de oven of magnetron te halen; hittebestendig
• Geschikt voor de wasmachine
• Beide kanten hebben een eigen patroon
• Te combineren met andere textielsoorten uit dezelfde serie
Deze leuke pannenlap van het merk Clayre & Eef is een ware toevoeging in jouw keuken door het unieke motief. Het zorgt voor een warme sfeer in de keuken en is uiteraard praktisch in gebruik. De pannenlap is gemaakt van 100% katoen en heeft ook een handig lusje voor het ophangen. Ook heeft deze een polyester vulling voor isolatie, wat deze hittebestendig maakt. En uiteraard kan de pannenlap in de wasmachine. Voeg sfeer toe aan je keuken met de ovenwanten van Clayre & Eef!
Pannenlappen van katoen hebben een temperatuurlimiet van ongeveer 200-230 graden Celsius (400-450 graden Fahrenheit). Bij het hanteren van hete voorwerpen, zoals ovenplaten, is het belangrijk om de temperatuur van de ovenplaat in overweging te nemen. Als de ovenplaat een hogere temperatuur heeft dan de temperatuurlimiet van je katoenen pannenlap, kan de hitte door de pannenlap heen dringen en brandwonden veroorzaken. Zorg er dus voor dat je de juiste pannenlap gebruikt die geschikt is voor de specifieke temperaturen waarmee je werkt. Veiligheid staat voorop, en met de juiste pannenlappen kun je met vertrouwen koken en bakken zonder je handen te verbranden.
Deze textielserie is als een heerlijk frisse lentebries die door de lichte kleuren, vrolijke bloemen en witte ondergrond voor vele zonnige en vrolijke momenten aan tafel zal zorgen. Met deze kleine serie zijn de lentekriebels meteen voelbaar. Voor op tafel zijn er o.a. Tafelkleden, tafellopers, placemats en servetten verkrijgbaar, maar ook in de keuken mag deze serie – met items al keukenschorten, keukendoeken, pannenlappen en ovenhandschoenen – zeker niet ontbreken. Het bijpassende servies creëert in een handomdraai een fijne sfeer in elke (woon)keuken.
Pannenlap