Terug naar Keukenrolhouders

Clayre & Eef Keukenrolhouder Ø 18×43 cm Bruin Ijzer Kip Rollenhouder Bruin Rollenhouder

23.48

Artikelnummer: 8717459064850 Categorieën: ,

Beschrijving

Bruine metalen keukenrolhouder met een haan in landelijke stijl van het merk Clayre & Eef.
Productinformatie:
* Kleur: Bruin
* Materiaal: Ijzer
* Maat: Ø 18×43 cm
* Merk: Clayre & EefDe belangrijke kenmerken van een Clayre & Eef keukenrolhouder
• Zorgt ervoor dat de keukenrol stevig op zijn plek blijft staan
• Vrijwel alle keukenrollen passen erop
• Gemakkelijk en snel vellen afscheuren
• Altijd een stukje keukenpapier bij de hand
• Unieke vormgeving
Een keukenrolhouder is toch vrijwel onmisbaar in de keuken. Dus waarom gaan voor een saaie keukenrolhouder? Ga voor deze unieke keukenrolhouder van Clayre & Eef! Het is niet alleen een must-have, maar zorgt er ook voor dat je keukenrol altijd stevig staat en makkelijk afscheurbaar is. Dus waarom niet een keukenrolhouder van Clayre & Eef?
Houd uw keuken georganiseerd en uw keukenrol altijd binnen handbereik met onze handige keukenrolhouders! Deze keukenrolhouders zijn een praktische en stijlvolle toevoeging aan uw keuken.
Gemaakt van hoogwaardige materialen, bieden deze keukenrolhouders stabiliteit en duurzaamheid voor langdurig gebruik. Ze zijn ontworpen om uw keukenrol op zijn plaats te houden en gemakkelijk af te scheuren wanneer dat nodig is.
Met hun strakke en moderne ontwerp passen deze keukenrolhouders perfect bij elke keukenstijl. Bovendien nemen ze minimale ruimte in beslag op uw aanrecht, waardoor uw keuken netjes en opgeruimd blijft.
Onze keukenrolhouders zijn niet alleen praktisch, maar ook een decoratieve aanvulling op uw keuken. Ze voegen een vleugje stijl toe aan uw keukeninrichting en maken koken en schoonmaken een stuk handiger.
Houd uw keukenrollen georganiseerd en klaar voor gebruik met onze functionele en aantrekkelijke keukenrolhouders. Bestel nu en geniet van een georganiseerde en stijlvolle keukenomgeving!
Keukenrolhouder Rollenhouder