Blokker Keukendoek Keukengerei – Jadeite

3.79

Artikelnummer: 8718827348558 Categorieën: ,

Beschrijving

De Blokker Keukendoek Keukengerei – Jadeite is een charmante en functionele aanvulling voor je keuken. Deze keukendoek combineert een keukengerei-ontwerp met een verfrissende Jadeite kleur, waardoor je keuken een vleugje stijl en functionaliteit krijgt.
De keukendoek is versierd met afbeeldingen van verschillende keukengerei in een rustgevende Jadeite kleur, wat een speelse en elegante uitstraling geeft aan je keukeninrichting. Gemaakt van hoogwaardig katoen, is deze keukendoek duurzaam, absorberend en gemakkelijk te onderhouden. Hij is ideaal voor het afdrogen van servies, bestek of het schoonmaken van werkoppervlakken in de keuken.
De Blokker Keukendoek Keukengerei – Jadeite is de perfecte keuze voor kookliefhebbers en mensen die een vleugje stijl aan hun keuken willen toevoegen. Deze keukendoek biedt functionaliteit met een eigentijdse en stijlvolle uitstraling en is ideaal voor dagelijks gebruik. Voeg een vleugje karakter en esthetiek toe aan je keukenactiviteiten met deze prachtige keukendoek.