Terug naar Handdoekhouders

2x zwart zuignaphaken met hevel voor badkamer en keuken – Zuignap met Haak Set – Kunststof – Ø 55 mm

12.99

Artikelnummer: 8720812427704 Categorieën: ,

Beschrijving

Deze zuignap is een must-have voor elke klusser of doe-het-zelver. Deze set bestaat uit twee zuignappen met haak die ideaal zijn voor het ophangen van handdoeken, theedoeken, kleding en nog veel meer. Of je nu in de keuken, toilet, badkamer of caravan bent, met deze zuignappen met haak heb je altijd een handige opbergoplossing bij de hand. Kenmerken:
* Set van 2 zuignappen met haak

Diameter van 55 mm

Maximaal draagvermogen van 2 kg

Ideaal voor het ophangen van handdoeken, theedoeken, kleding, etc.

Geschikt voor gebruik in de keuken, toilet, badkamer, caravan, etc. De Zuignap met Haak Set Ø 55 mm is een praktische en veelzijdige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige manier om spullen op te hangen. De zuignappen zijn gemakkelijk te bevestigen op elke gladde en vlakke ondergrond en dankzij de haak kun je er van alles aan ophangen. Bovendien hoef je geen gaten in de muur te boren of te schroeven, dus je kunt deze zuignappen met haak overal gebruiken zonder dat je blijvende schade aanricht.
* Zoekwoorden: Benson, Zuignap, Haak, Set, Ø 55 mm, opbergen, ophangen, handdoeken, theedoeken, kleding, keuken, toilet, badkamer, caravan, praktisch, eenvoudig, gladde ondergrond, geen gaten boren, geen schroeven, veelzijdig.